ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ
ROVER - LAND ROVER - MG

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Κλείστε ραντεβού για σέρβις και κερδίστε. Κάντε κλικ εδώ!!!

TERRATRIP
MOTORSPORT EQUIPMENT

ΕΠΑΝΩ
ROVER
LAND ROVER

Ένα σημαντικό κομμάτι των παροχών του συνεργείου μας αποτελούν οι μετατροπές. Για εμάς μετατροπές σημαίνει αγάπη για τη δουλειά μας και ίσως και χόμπι. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι μια σωστή μετατροπή σημαίνει αφ’ ενός τέλεια γνώση γύρω από το αυτοκίνητο που θα την υποστεί, και αφ’ ετέρου ακριβής μετάφραση της επιθυμίας του πελάτη σχετικά με το πώς θέλει να είναι το αυτοκίνητό του.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν θα αναλάβουμε μια μετατροπή χωρίς να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Για να επιτυγχάνουμε πάντα το σωστό αποτέλεσμα, όταν χρειάζεται συζητάμε ή και συμβουλευόμαστε αγγλικούς οίκους, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στο χώρο των μετατροπών.

Εκτός από τις δικές μας μετατροπές όμως, μας ενδιαφέρει να δούμε ή και να συζητήσουμε σχετικά με μετατροπές που έχουν γίνει οπουδήποτε αλλού. Αν λοιπόν έχετε ένα όμορφο (εξωτερικά ή εσωτερικά) Rover ή Land Rover, επικοινωνήστε μαζί μας για να το συμπεριλάβουμε στο site μας.

         

 

 

 

Αυτές τις μετατροπές δεν τις κάνουμε...

Κάνουμε όμως αυτές

 

 

LAND ROVER ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

ROVER - MG ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Για καλύτερη οπτική απόδοση, ρυθμίστε τον browser σας για γραμματοσειρές μεσαίου μεγέθους και την ανάλυση της οθόνης σας στα 1024Χ768.

Το site αυτό δεν σχετίζεται επίσημα με τις εταιρείες MG Rover Group και LAND ROVER. Δεν σχετίζεται επίσης με την Intercar ΑΕ, η οποία αντιπροσωπεύει τις παραπάνω εταιρείες στην Ελλάδα.
Αν έχετε σχόλια ή ερωτήσεις σχετικά με αυτό το site, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η διεύθυνση αυτή του site μας είναι προσωρινή και θα ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του.
Τελευταία ενημέρωση: 09 February 2003