ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ
ROVER - LAND ROVER - MG

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Κλείστε ραντεβού για σέρβις και κερδίστε. Κάντε κλικ εδώ!!!

TERRATRIP
MOTORSPORT EQUIPMENT

ΕΠΑΝΩ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ROVER FORUM
ΝΕΑ
ΤΕΧΝΙΚΑ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  

Η λειτουργία των συνεργείων μας ξεκίνησε το 1999, και από τότε η παρουσία μας εδραιώθηκε με γνώμονα την παροχή υψηλότατης ποιότητας υπηρεσιών.

Τα συνεργεία βρίσκονται στους Αγ. Αναργύρους, πολύ κοντά στην Λ. Κηφισού, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση πάρα πολύ εύκολη. Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι «ο χρόνος είναι χρήμα», μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά των αυτοκινήτων των πελατών μας, από και προς το συνεργείο.

Η τεχνογνωσία των τεχνικών του συνεργείου θα εξασφαλίζει πάντα την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας ενώ παράλληλα, σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, παρέχεται τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή και επιτόπου παρουσία των τεχνικών μας.     

Στο συνεργείο μας γίνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες (σέρβις, επισκευές, ηλεκτρολογικά), ενώ μέσω των συνεργατών μας καλύπτουμε όλες τις υπόλοιπες εργασίες (φανοποιεία, ευθυγραμμίσεις, ταπετσαρίες κ.λ.π.).

Ένα σημαντικό κομμάτι των εργασιών μας αποτελούν οι μετατροπές και βελτιώσεις, το αποτέλεσμα των οποίων εγγυάται η αφ’ ενός η υψηλή τεχνογνωσία μας και αφ’ ετέρου οι συνεργασίες μας με όλους σχεδόν τους μεγάλους βελτιωτές της Μ. Βρετανίας.

Οι συνεργασίες μας με την Μ. Βρετανία επεκτείνονται και σε μεγάλους προμηθευτές ανταλλακτικών, από τους οποίους εισάγουμε τα περισσότερα από τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε σαν στοκ στην αποθήκη. Το στοκ της αποθήκης μας ανέρχεται σε 200,000 € περίπου, γεγονός που δηλώνει τη συνεχή επάρκεια άρα και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.  Οι στέρεες συνεργασίες μας εξ’ άλλου, επιτρέπουν την διατήρηση των τιμών μας σε χαμηλά επίπεδα. Σε όλα τα ανταλλακτικά και τις εργασίες μας, παρέχεται εγγύηση ενός έτους.

 

 

LAND ROVER ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

ROVER - MG ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Για καλύτερη οπτική απόδοση, ρυθμίστε τον browser σας για γραμματοσειρές μεσαίου μεγέθους και την ανάλυση της οθόνης σας στα 1024Χ768.

Το site αυτό δεν σχετίζεται επίσημα με τις εταιρείες MG Rover Group και LAND ROVER. Δεν σχετίζεται επίσης με την Intercar ΑΕ, η οποία αντιπροσωπεύει τις παραπάνω εταιρείες στην Ελλάδα.
Αν έχετε σχόλια ή ερωτήσεις σχετικά με αυτό το site, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η διεύθυνση αυτή του site μας είναι προσωρινή και θα ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του.
Τελευταία ενημέρωση: 09 February 2003